Interclub

Interclub 2022

Beste leden,

Vanaf het najaar (april) gaat de interclub terug van start. Gezien het grote aantal aanvragen willen wij hier tijdig over communiceren. Interclub teams worden samengesteld op niveau (P100, P200, P500 enz…) en per team van 6 personen. Dit kan in 3 verschillende categorieën. Mannen, Vrouwen en Gemengd.

De tijdstippen waarop dit doorgaat, worden bepaald door Tennis Vlaanderen, maar meestal gaat dit door in het weekend op vrijdag, zaterdag of zondag. Gelieve hier rekening mee te houden bij de inschrijving.
Engagement is de belangrijkste drijfveer om deel te nemen. Jouw team laat je niet in de steek!

Als Club willen wij het interclub verhaal stimuleren en uitbouwen zodat ieder een leuk clubgevoel ervaart en zich competitief kan uitleven tegen andere clubs en teams. Andere Clubs vragen geld om interclub te spelen, wij gaan dit niet doen. De wedstrijden die je speelt gaan niet van je credits en je moet niet extra betalen. Wel vragen wij om per wedstrijd een drankkaart van 10€/per speler aan te kopen. Ook zullen er gratis partysnacks voorzien worden. Dit is enkel van toepassing bij de wedstrijden die thuis worden gespeeld.

Wil je graag deelnemen aan de Interclub dan kan je u voor 31/12 inschrijven door hieronder het formulier in te vullen. Gelieve zeker alle gegevens juist in te vullen. Je kan zowel je volledige team van 6 inschrijven, als individueel of in kleine groep.

Wij gaan geen oneindige teams maken en werken volgens principe first come first served.
We vragen om te spelen in de club polo en binnenkort zullen we ook kijken om kledij pakketten aan te bieden.

Schrijf je nu in!