Interclub

Interclub Voorjaar 2024

Beste leden,

Vanaf 12 April gaat de interclub voor vrouwen en mannen van start. Wij hebben ervoor gekozen om alles online te zetten zodat de registratie automatisch en eenvoudig verloopt.

De speelmomenten voor interclub zijn altijd op vrijdag, zaterdag of zondag, afhankelijk van het niveau waarvoor je inschrijft. Gelieve hiermee rekening te houden bij de inschrijving.
Engagement is de belangrijkste drijfveer om deel te nemen. Jouw team laat je niet in de steek!

MVP heeft ondertussen een mooie reputatie in het interclub circuit en uiteraard bouwen we dit graag verder uit. Ons doelstelling is om zoveel mogelijk teams in te schrijven volgens maximale haalbaarheid van de speelvelden. Grote troef is dat we 6 velden hebben waarop er water en winddicht gespeeld kan worden.

Wij vragen per speler in het team 15€. Bij iedere thuismatch zullen wij snacks voorzien voor de thuisploeg en borrelhapjes voor de uitploeg.

Op 19 januari organiseren we een  IC-infoavond om het aankomende interclubseizoen toe te lichten en bijhorende afspraken hierover te maken. De kapiteins van de teams verwachten we om 19u30. Indien de kapitein zelf niet aanwezig kan zijn, voorzien jullie iemand anders van jullie team die deze avond aanwezig kan zijn.

Klik hier om alle info te bekijken.

Wil je graag deelnemen aan de Interclub, dan kan je jouw team
inschrijven via onderstaande formulier:

* Enkel inschrijving via deze weg zijn geldig, niet via mail of Nico.

*First come First Served

*Enkel als lid kan je deelnemen aan de Interclub op MVP

Interclub

Wil je spelen & reserveren
in onze club te Evergem?

MAIN PARTNERS

Interclub

Interclub

GOLD PARTNERS

Interclub
Interclub
Interclub
Interclub
Interclub
Interclub
Interclub