Over Ons

MVP – Most Valuable Padelclub

De eerste stappen naar het oprichten van MVP Padel werden gezet in volle coronacrisis. We merkten op dat mensen door het hele coronagebeuren meer vrije tijd te besteden hadden, vrije tijd die men weliswaar met veel beperkingen moest zien te besteden. Wij kenden de sport al, maar het was opvallend dat padel steeds meer werd beoefend. Padel was tijdens de opgelegde maatregelen één van de enige sporten die nog voluit kon worden uitgeoefend. Ook wij waagden ons steeds meer aan een spelletje padel, en tijdens één van zo’n spelletjes ontstond het idee om zelf iets te gaan doen met deze fantastische sport. Heel opvallend bij padel is de nog ontbrekende capaciteit van courts.

We kwamen tot de constatatie dat in Evergem, de gemeente die ons nauw aan het hart ligt, er nog geen padel wordt aangeboden. Daardoor evolueerden deze gedachten logischerwijs naar plannen om een eigen club op te richten in Evergem.

Over Ons

De Locatie

Tijdens onze zoektocht naar een locatie, kwamen we al snel terecht bij het voetbalcomplex in Kerkbrugge, die tot vorig jaar de thuisbasis was van DKW Evergem, de club waar zowel Christophe als Mathies jarenlang speler zijn geweest.

Al snel kwamen wij tot een overeenkomst met de grondeigenaars, en konden we onze zoektocht naar een partner of investeerder opstarten. Meerdere voorstellen passeerden de revue, maar vol overtuiging kozen wij voor de toetreding van Vadis Odjidja in onze plannen. Doorslaggevend voor ons was het feit dat Vadis aangaf niet zomaar te willen investeren, maar actief een rol wou opnemen, zodat we met een team van drie een sterk geheel konden vormen.

Over Ons

Waar we voor staan

We mikken niet enkel op het verhuren van padelcourts, maar veel meer mikken we op het uitstralen van een clubgebeuren, een club waar een concept wordt nagestreefd. Binnen onze conceptclub willen wij proberen om padel naar een hoger niveau te tillen in de omgeving. Toch moet iedereen er steeds terecht kunnen, ongeacht niveau, persoonlijke doelstellingen of leeftijd. Daarnaast willen wij ook topspelers een schitterende accommodatie bieden, met alle nodige faciliteiten.

Bovenop dit alles, willen wij ook een ontmoetingsplaats zijn, een plek waar mensen op hun gemak zijn en zichzelf op een sportieve manier kunnen ontspannen.

Hopelijk zien wij jullie snel in onze club!

Over Ons

Wil je spelen & reserveren
in onze club te Evergem?

MAIN PARTNERS

Over Ons

Over Ons

GOLD PARTNERS

Over Ons
Over Ons
Over Ons
Over Ons
Over Ons
Over Ons
Over Ons