Interclub najaar 2023

Beste leden,

In september gaat de interclub voor gemengd, vrouwen 40+ en mannen 40+ van start. Wij hebben ervoor gekozen om alles online te zetten zodat de registratie automatisch en eenvoudig verloopt.

De speelmomenten voor interclub zijn altijd op vrijdag, zaterdag of zondag dit is afhankelijk van het niveau waarvoor je inschrijft. Gelieve hier rekening mee te houden bij de inschrijving.
Engagement is de belangrijkste drijfveer om deel te nemen. Jouw team laat je niet in de steek!

MVP heeft ondertussen een mooie reputatie in het Interclub circuit en uiteraard bouwen we dit graag verder uit. Ons doelstelling is om zoveel mogelijk teams in te schrijven naar maximale haalbaarheid van de speelvelden. Grote troef is dat we 6 velden hebben waarop er water en winddicht gespeeld kan worden.

Wij vragen per speler in het team 10€/PP, hiervoor zullen wij snacks voorzien bij iedere thuismatch voor de thuisploeg en borrelhapjes voor de uitploeg.

Uiteraard opteren wij ervoor dat ieder team een ambassadeur is van MVP en zijn best doet om te spelen in kledij van MVP. Het Nike interclub kledijpakket zal terug aangeboden worden aan voordeelprijs.

Wil je graag deelnemen aan de Interclub dan kan je uw team inschrijven via deze link Interclub najaar
*lees aandachtig de PDF die bij is gevoegd aan het formulier.

Groeten team MVP

deel dit op je socials
http://